One travelstory

Over ons

Wij zijn Sabien & Maud. 2 zusjes uit het hoge noorden. Samen zijn wij deze blog begonnen om onze avondturen te delen met jullie. Daarbij schrijven wij ook tips voor de bestemmingen, zodat je weet wat er te doen is en wat je absoluut moet bezichtigen.

Sabien

Afgelopen zomer afgestudeerd voor CIOS buitensport  & nu begonnen met 2 jaar HBO eventmanagement. Tijdens de zomers werk ik voor Buffel Outdoor en begeleid ik mensen tijdens de outdoor activiteiten, zoals raften & canyoningen. Daarnaast werk ik nog bij de Jysk en woon ik met mijn vader in Leeuwarden. In mijn vrije tijd ben ik veel met mijn vrienden, terrasjes pakken of lekker struinen door de stad.

 

Maud

Vanaf 2016 parttime aan het werk bij Ziggo op de klantenservice. Dus wie weet tref ik je wel via de chat en kunnen we eventjes kletsen 🤩 Daarnaast steek ik veel tijd in onze blog, om deze zo optimaal mogelijk te maken  & om zeker 1 keer per week een nieuw artikel online te gooien! Samen met mijn vriend en kat Dolfje woon ik in Leeuwarden. Af en toe lekker klussen en er (hopelijk) iets moois van maken. Ik zou graag de hele wereld over reizen, maar we beginnen met Europa. Wanneer ik oud en verrimpeld ben, hoop ik te kunnen zeggen dat ik alles heb gezien wat ik op mijn bucketlist heb staan.

 

Hier zie je de bestemmingen die wij al hebben bezocht;