One travelstory
Tips

10 x ckecklist & gifts voor reizigers

Wat koop je nou voor iemand die helemaal into reizen is?! Waar hebben ze echt wat aan en wat kunnen ze altijd gebruiken. Er zijn heel veel leuke artikelen online te vinden wat op reis natuurlijk echt van pas komt of wat je goed kunt gebruiken ter voorbereiding op je reis. Hierbij 10 leuke gifts die ideaal zijn voor reizigers of gewoon een checklist als je zelf op reis gaat, maar niemand een cadeautje voor je koopt.

#1 Backpack Bestemmingen boek

We Are Travellers hebben een super handig boek uitgebracht waar je de 23 mooiste reizen voor backpackers vindt. Ook 23 handige routes, prachtige foto’s en een overload aan tips kun je hierin vinden. Je kunt dit boek al kopen voor € 20,- op hun eigen website of op bol.com.

 

#2 Wereldstekker

Wanneer je veel in het buitenland bent dan weet je dat je met een Nederlandse stekker niet ver komt. Wat dan echt een uitkomst is, is een wereldstekker. Deze heeft verschillende adapters die je kunt verschuiven zodat jij je eigen oplader erin kunt doen, maar hij aan de achterkant gemaakt kan worden naar het land waar je op dat moment bent. Bij bol.com kun je er erg veel vinden.

#3 Paspoort houder

In je paspoort verzamel je allemaal mooie stempels van over de hele wereld, maar je paspoort zelf is niet zo.. Met een mooie paspoort houder maak je het al een stuk mooier. Er is zelfs ruimte voor je paspoort, vaccinatiepaspoort, pasjes, geld en tickets. Perfect dus!! Ik wil meer reizen heeft een leren paspoort houder + een bijpassend portemonneetje 🤩

#4 Regenhoes

Wanneer je gaat backpacken, dan is het wel verstandig om een regenhoes mee te nemen, zodat de inhoud van je tas ook lekker droog blijft! Je kunt het gelukkig klein opvouwen, dus het zal niet zo veel ruimte in beslag nemen. Hier vind je een aantal regenhoezen.

#5 Reisflesjes

Op reis wil je natuurlijk ook wat van je dagcrème, shampoo of foundation mee hebben. Dan zijn kleine reisflesjes erg handig. Maar deze flexibele reisflesjes/tubes zijn helemaal tof. Ze zien er leuk uit, maar dit neemt ook een stuk minder ruimte in, in je koffer of tas.

#6 Camera riem

Dit is natuurlijk niet alleen een cadeautje voor reizigers, maar veel reizigers hebben een mooie camera mee om te gekke foto’s te maken. Daar hoort natuurlijk ook een kekke riem bij. Bij Kekke camerariem hebben ze echt mooie riemen.

#7 Saven is belangrijk

Veel reizigers willen tijdens hun reis gaan bloggen, maken mooie foto’s of willen gewoon opschrijven wat ze allemaal hebben mee gemaakt, om dit bij terugkomst te laten zien. Je kunt dan het beste een backup maken op een externe harde schijf, zodat je 100% zeker weet dat je deze mooie bestanden ook allemaal terug naar huis krijgt!

#8 Survivalkit

Het kan voorkomen dat je het een keer moet gebruiken op reis, als je bijvoorbeeld de weg kwijt bent. Maar stel je gaat lekker een avondje survivallen, dan ben jij goed voorbereid en kun jij toch nog lekker warm zitten bij een kampvuurtje. Deze survivalkit is erg klein en handig om mee te hebben.

#9 Powerbank

Stel je bent op reis en lekker alle hidden gems aan het opzoeken, maar je telefoon is leeg.. & je moet nog naar huis.. Dan is het toch handig om een powerbank mee te hebben. Deze powerbank kan je telefoon wel 3 keer helemaal opladen. Dus zeker een must (als je niet wilt verdwalen).

#10 Scratch map

Je wilt natuurlijk een mooi pronk stuk aan de muur hebben hangen, waarop je alle landen kunt doorkrassen die jij al hebt gezien. Bij Scratch Map heb je verschillende soorten, zelfs opvouwbaar tot een wereldbol.

 

 

Laat je reactie hier achter